Att köpa drogtest online har blivit allt vanligare på senare år. Det har aldrig varit så lättillgängligt med drogtester och narkotikatester som idag. Numera slipper man det genanta ögonblicket då man köper ett drogtest på apoteket över disken. I denna artikel kommer vi gå igenom de olika alternativen av drogtester som man kan köpa på nätet, villkor, priser samt hur dessa faktiskt fungerar.

Köp drogtest online

NätapotekRecensionFri frakt Besök
Apoteket-ab
Besök
Kronans
Besök
Meds
Besök
Apotek365Från 19kr
Besök
Apohem
Besök

Olika typer av drogtest

Det finns en mängd olika drogtest som du kan köpa för hemmabruk idag. Inom 5 minuter får du svar på om du har droger i blodet med dessa och därför drogtester även användas av företag. När du beställer drogtester online så är du helt anonym och du får dem direkt ner i brevlådan.

Exempel på drogtester

  • Kokaintest
  • Amfetamintest
  • Cannabistest
  • Spicetest
  • Opiatertest
  • CBD drogtest

Så gör du testet

Ett drogtest mäter förekomsten av olika substanser som du kan ha i blodet för ögonblicket. Dessa förekommer även i ditt urin och därför används testerna just via urinen. Så det blir som ett urinprov som du utför hemma. Det rekommenderas att du kissar i en mugg och doppar testet i denna i upp till 20 sekunder.

Efter 5 minuter har urinen tagits upp och du kan då se om testet visar positivt eller negativt. Olika test visar resultat på olika sätt men i regel brukar ett sträck betyda positivt och två sträck indikerar negativt. Detta bör du läsa på testets förpackning efter utförd beställning för att slippa överraskningar. Säkerheten på dessa drogtester är ungefär 99,3%.

Det finns även saliv drogtester som du tar på kindens insida och väntar i 2-3 sekunder.

Godkända drogtester i Sverige

När du köper drogtester är det viktigt att du går efter vissa standarder som gör att dessa får säljas lagligt i Sverige. På de apotek online som godkänts av läkemedelsverket finner du alltid CE märkta samt FDA godkända drogtester som garanterar hög kvalitet. Detta är en kvalitetsstämpel för dig som vill beställa trovärdiga och säkra produkter.

Vem kan ha nytta av dessa?

Det finns olika anledningar till att beställa hem narkotikatester. Om inte det är för personligt bruk där man misstänker att man blivit drogad så kan det vara exempelvis som orolig förälder eller arbetsgivare.

Vart hittar jag drogtester billigt?

Om du söker efter pålitliga drogtester till bäst pris så rekommenderar vi apotek365. Utöver kunkurrenskraftiga priser så har man även ett gediget utbud och t.o.m. en topplista på bästsäljare. Där kan du exempelvis hitta en multitest på de 7 vanligaste drogerna för endast 99 kronor just nu.