Kul att du vill veta mer om oss på Hittaonlineapotek.se samt varför vi driver denna sajt.
Vi är ett gäng individer med ett gemensamt intresse inom marknadsföring och olika jämförelsesajter på nätet. Faktum är att denna hemsida kom till av en ren slump. Apotek har blivit ett brett och hett ämne i Sverige enda sen monopolet släppte ett par år sedan. Vi ville bli den första sajten som vägleder kunder till billigare och smidigare apoteksalternativ och det självklara valet för den som hellre handlar online.

Vårat mål

På sikt vill vi inte bara jämföra enstaka apotek utan även produkter som apoteken erbjuder och kunna ge våra läsare ett bättre pris på utvalda produkter. Som jämförelsesida får du en hel del förmåner att erbjuda dina besökare och det vill vi kunna göra på sikt. Vi är inte experter inom medicin, utan själva online kunder som insett att konkurrensen måste kunnas pressas från kundernas sida – där kommer vi in i bilden och hjälper kunder till billigare alternativ.

Användarpolicy

Vi är en jämförelsesida med mål att hjälpa läsare att hitta rätt apotek online, vi använder även dessa som källor till innehållet på våran hemsida. Om du har frågor eller funderingar kring specifika mediciner eller preparat vill vi därför att du vänder dig till din läkare alternativt apoteket i fråga då vi inte har befogenhet att svara på några djupgående frågor.

Kontakta oss

Då denna sida fortfarande är nystartad och under konstruktion vill vi helst kunna arbeta ostört under tiden. Vi vill heller inte samla på mailadresser och vara så GDPR vänliga under bygget. Om du ändå känner att du vill komma i kontakt med oss kan du maila oss på hittaonlineapotek (a) gmail.com