Om du går i tankebanor gällande en eventuell penisförstoring så är vår uppgift att göra valet enklare för dig. I denna text kommer vi kortfattat förklara begreppet penisförstoring och vilka alternativ det finns till faktiska ingrepp.

För vem passar en penisförstoring?

En penisförstoring kan vara aktuellt för dig som känner att du upplever att din penisstorlek hämmar dig sexuellt eller estetiskt. Det är viktigt att man funderar på varför och för vem man funderar på att göra en penisförstoring.

Olika metoder för penisförstoring

Om man trots allt bestämt sig för en penisförstorning så finns det ett antal alternativ att tillgå. Vissa är mer rekommenderade än andra och metoderna skiljer sig åt en hel del och därav blir det penisförstoring pris baserat på metoden som du föredrar.

Operation

Ett sätt att förstora penis på är genom operation. Operation medför ett flertal risker och det kan vara en god idé att konsultera med en läkare innan man bestämmer sig för ett sådant ingrepp. En penisförstoring görs på plastikklinker, bekostas av patienten och innebär att man förstorar penis genom att se till att den del av penis som är gömd under blygdbenet lyfts fram. Det är viktigt att ha i åtanke att en penisförstoring främst blir synlig vid slakt tillstånd och inte nödvändigtvis kommer vara mycket annorlunda vid erektion.

Fettinjektion

Fettinjektioner kan användas för att göra penis tjockare. Då tas fett från andra delar av kroppen så som mage eller rumpa och injiceras i penis. Biverkningar inkluderar bildning av fettklumpar omkring penis som behöver avlägsnas kirurgiskt. En fettinjektion är inte heller permanent utan måste upprepas för ett långvarigt resultat. Det går även, som en alternativ metod, att lägga nedbrytningsbara plattor under huden på penis. För att genomföra ett sådant ingrepp krävs det dessutom att man genomgår en omskärelse, det vill säga skär av förhuden.

Naturlig penisförstoring

Naturlig penisförstoring i form av en vakuumpump kan vara en lösning för den som inte vill ge sig på fysiska ingrepp. Vakuumpumpen träs på penis och skapar ett vakuumsug som hjälper penis att blir hårdare vid erektion. Trots att detta kanske inte påverkar penis storlek långvarigt kan penis upplevas större när en penis pump använts. Denna metod kan dessutom hjälpa den som lider av erektionsproblem. Du finner en mängd liknande produkter under intimprodukter online.

Penis extender

En annan metod som kan testas är en så kallad penis extender. En extender är ett verktyg som man trär på penis och som skall hjälpa att förlänga penis. Huruvida den här metoden verkligen är effektiv är svårt att säga. För att märka någon som helst skillnad skall extendern användas intensivt under långa perioder.

Ofta märker användaren ingen som helst skillnad. Forskning visar dock att användare har upplevt en ökning av penis storlek på allt mellan en och två centimeter. Det finns likväl viss forskning som visar på att en ökning på 1-2 centimeter kan åstadkommas. Om man bestämmer sig för att testa en extender är det viktigt att man är mycket försiktig. Har man otur kan man skada sig ordentligt. Dessutom kan processen i sig själv vara mycket smärtsam.

Läkemedel och kosttillskott.

Att få penis att växa genom diverse kosttillskott och krämer är inte möjligt. På nätet går det att hitta alla möjliga sorters krämer och hormontabletter men faktum är att ingen av dem fungerar enligt de undersökningar som gjorts. Efter att en man genomgått puberteten är det inte längre möjligt att påverka penis storlek med hjälp av hormoner.

Dock kan man med hjälp av vissa potenshöjande läkemedel öka blodflödet till penis och få en hårdare erektion vilket i sin tur kan göra att penis upplevs som större än i vanliga fall. Om man vill testa med sådana läkemedel är det rekommenderat att rådgöra med en läkare som kan skriva ut de säkra medel som rekommenderas.

Du kan även hitta andra bra produkter som förbättrar ditt sexliv på olika apotek:

NätapotekRecensionFri frakt Besök
Apoteket-ab
Besök
Kronans
Besök
Meds
Besök
Apotek365Från 19kr
Besök
Apohem
Besök