Att hitta medicin för kvinnor på nätet har aldrig varit mer tillgängligt än vad det är idag. Du som kvinna hittar apotek enkelt via några få knapptryck och kan beställa receptfritt, smidigt och billigt hem till dörren. Vare sig du söker p-piller eller enklare medicinering för att dämpa värk.För oss är det viktigt att du som kvinna hittar ett apotek som är heltäckande för just ditt behov till ett vettigare pris.
Vi listar endast apotek som är trygga och garanterar säkra leveranser till konsumenten. Priserna slipper du jämföra, den biten sköter vi för dig.
Läs mer om de vanligaste produkterna och symptomen för kvinnor eller besök ett apotek online direkt.

medicin för kvinnor

Mens/PMS

Har du någon gång känt att din kropp och ditt humör inte riktigt beter sig som vanligt fyra till fem dagar innan menstruationen? Det är nämligen då din kropp går igenom hormonändringar som kan vara mer eller mindre besvärliga. Detta är just premenstruella spänningar – mer känt som PMS. De kändaste och vanligaste symptomen för PMS är exempelvis bröstspänningar, humörsvängningar, huvudvärk och svullnad. Lider du av PMDS kan det innebära mera besvär i form av nedstämdhet och irritation. Symptomen för PMDS kan t.o.m. påminna om depression.
Vid enkel PMS rekommenderas ofta receptfria smärtstillande läkemedel, helst med Paracetamol. Det vanligaste exemplet som vi använder i Sverige är Alvedon.

Graviditetstest

På senare tid är det alltfler kvinnor som beställer hem graviditetstester istället för att handla dessa på lokala apoteket. Misstänker man att man är lyckligt lottad och gravid kan man alltså beställa hem testet istället. Clearblue är det mest populära och effektiva testet på marknaden och ger klartext på om du är gravid eller inte, samt innehåller en veckoindikator för rättvisare resultat vid tidig testning.

Sex och intimt för henne

Vill du slippa det genanta ögonblicket i butiken framför kassörskan? Du är inte ensam.
Sex och intim produkter handlas av klara själ mer online. I denna kategori finner vi inte enbart produkter som gör det enklare för dig att njuta på egen hand, men även produkter som kan få dig och din partner att njuta extra. På nätapotek finner du det mesta och allt ifrån sexleksaker till oljor, lusthöjare och mycket mer.

Eftersom apoteken är medvetna om att den större delen av konsumtionen av denna kategori sker på nätet så erbjuder man betydligt mycket mer förmånliga priser och större utbud på nätet. Apotea erbjuder ett stort utbud till riktigt bra priser. Här finner du även en hel del produkter till din partner i form av exempelvis lusthöjare för män. Väljer du dessutom att handla kondomer på nätet istället så hittar du en stor variation av storlekar, smaker och passformer.

Svampinfektioner

Om du lider av klåda och sveda i underlivet kan du ha drabbats av en svampinfektion i underlivet. Även fast du känner igen symptomen och har tidigare drabbats bör du inte agera själv alltför fort. Här är det väldigt viktigt att du inte gissar dig fram utan att du först och främst får din diagnos framställd av en läkare då felanvändning kan leda till resistensutveckling hos svampen.

När du väl fått diagnosen fastställd kan du sedan köpa receptfria läkemedel på nätet. Många av dessa mediciner såsom RFSU active balance kan även användas under pågående menstruation.

Kosttillskott för henne

Även fast du följer en bra kostplan är det svårt att få i sig allt kroppen behöver via maten, därför kan kosttillskott ses som ett bra komplement till din kost. Om du är gravid, tränar mycket, känner dig trött eller får enkelt huvudvärk kan du behöva olika typer av kosttillskott och alla fungerar olika per individ. För vissa passar en viss typ av tillskott medans samma kan vara totalt värdelös för andra. Här gäller det att testa sig fram utan att gå loss alltför mycket.
Det som är vitaminer och mineraler i koncentrerad form kallas för kosttillskott, men även typiska gymprodukter som aminsoryror, proteinpulver och fettförbrännare ingår i denna kategori.

När du handlar kosttillskott på nätet kommer du oftast undan billigare i pris då du handlar direkt från lagerlokaler och grossister som inte behöver anställa lika mycket personal som en fysisk butik behöver göra. Du kan hitta kosttillskott på nätapotek men även i speciella kosttillskott butiker online som rekommenderas p.g.a. större och bättre utbud.

Passa även på att spana in våra övriga sidor om du fortfarande inte funnit vad du sökte efter. Anser du att något saknas? Kontakta gärna oss med feedback.

Senast uppdaterat:

Stäng menu