Penisförstoring

Om du går i tankebanor gällande en eventuell penisförstoring så är vår uppgift att göra valet enklare för dig.

I denna text kommer vi kortfattat förklara begreppet penisförstorning och vilka alternativ det finns till faktiska ingrepp för att få en större penis. Om du länge varit missnöjd med storleken på din penis så är det absolut ingenting som du är ensam om.

Hjälp finns utan kirurgiska ingrepp.

För vem passar en penisförstoring?

En penisförstoring kan vara aktuellt för dig som känner att du upplever att din penisstorlek hämmar dig sexuellt eller estetiskt. Det är viktigt att man funderar på varför och för vem man funderar på att göra en penisförstorning.

I Sverige sägs medellängden på penis vara ca 15 centimeter enligt RFSU. Det vanligaste som män dock vill förlänga eller rättare sagt förstora är omkretsen.

Olika metoder för penisförstoring

Om man trots allt bestämt sig för en penisförstorning så finns det ett antal alternativ att tillgå.

Vissa är mer rekommenderade än andra och metoderna skiljer sig åt en hel del och därav blir det penisförstoring pris baserat på metoden som du föredrar.

penisförstorning

Penisförlängare

En metod som kan testas för att förstora penis är en så kallad penis extender eller penisförlängare. En extender är ett verktyg som man trär på penis och som skall hjälpa att förlänga penis.

Vi var först tveksamma till metoden. Men efter en del undersökning har det visat sig att det är kliniskt bevisat att en penisförstorare kan förlänga penis med upp till 60%

Det finns likväl viss forskning som visar på att en ökning kan åstadkommas.

Bäst penisförlängare på marknaden

bästa penisförlängare

Operation

Ett sätt att förstora penis på är genom operation. Operation medför ett flertal risker och det kan vara en god idé att konsultera med en läkare innan man bestämmer sig för ett sådant ingrepp.

En penisförstoring görs på plastikklinker, bekostas av patienten och innebär att man förstorar penis genom att se till att den del av penis som är gömd under blygdbenet lyfts fram.

Det är viktigt att ha i åtanke att en penisförstoring främst blir synlig vid slakt tillstånd och inte nödvändigtvis kommer vara mycket annorlunda vid erektion.

Enligt de kända doktorbröderna Viel så ligger snittlängden för en penisoperation på precis under 12 centimeter vid erigerat tillstånd. De har tillsammans utfört över 3000 operationer över hela världen.

Fettinjektion

Fettinjektioner kan användas för att göra penis tjockare. Då tas fett från andra delar av kroppen så som mage eller rumpa och injiceras i penis. Biverkningar inkluderar bildning av fettklumpar omkring penis som behöver avlägsnas kirurgiskt.

En fettinjektion är inte heller permanent utan måste upprepas för ett långvarigt resultat. Det går även, som en alternativ metod, att lägga nedbrytningsbara plattor under huden på penis.

För att genomföra ett sådant ingrepp krävs det dessutom att man genomgår en omskärelse, det vill säga skär av förhuden.

Naturlig penisförstoring (Penispump)

Naturlig penisförstoring i form av en vakuumpump kan vara en lösning för den som inte vill ge sig på fysiska ingrepp.

Vakuumpumpen träs på penis och skapar ett vakuumsug som hjälper penis att blir hårdare vid erektion.

Trots att detta kanske inte påverkar penis storlek långvarigt kan penis upplevas större när en penis pump använts. Denna metod kan dessutom hjälpa den som lider av erektionsproblem.

Du finner en mängd liknande produkter under intimprodukter online alternativt se de bästa penispumparna som vi kan rekommendera nedan.

Klassisk Penispump

Klassisk penispump som är enkel att använda och ger en snabb och potent erektion.

Exklusiv penispump

exklusiv penispump

En exklusiv penispump för mer erfarna användare. Bästa du hittar för tillfällig penis förstoring.

Läkemedel och kosttillskott för större penis

Att få penis att växa genom diverse kosttillskott och krämer är inte möjligt. På nätet går det att hitta alla möjliga sorters krämer och hormontabletter men faktum är att ingen av dem fungerar enligt de undersökningar som gjorts.

Efter att en man genomgått puberteten är det inte längre möjligt att påverka penis storlek med hjälp av hormoner.

Dock kan man med hjälp av vissa potenshöjande läkemedel öka blodflödet till penis och få en hårdare erektion vilket i sin tur kan göra att penis upplevs som större än i vanliga fall.

Om man vill testa med sådana läkemedel är det rekommenderat att rådgöra med en läkare som kan skriva ut de säkra medel som rekommenderas.

Större penis – Nödvändigt?

Studier har visat att en större penis egentligen bara påverkar ens egna självförtroende.

Samma studier pekar på att en bättre penis inte nödvändigtvis gör dig till en bättre älskare, men att du känner dig som en och därför kan prestera bättre.

Om mannen är mer nöjd med sig själv så anses sexlivet bli bättre – även fast storleken i sig inte spelar någon roll. Därför rekommenderar vi att du endast tar hjälp med av penisförstoring för att få en större penis för dig själv och inte för någon annan.

Godkända EU apotekRecensionFri fraktBesök
Apotek365Från 19kr
Besök
Euroclinix Besök
121Doc Besök
HealthExpress Besök