Skönhetsprodukter

Det finns ett hav av bra skönhet och skönhetsprodukter online att välja mellan. Att ge bort skönhetsprodukter är alltid en bra ide och de flesta vill hellre handla sina produkter på nätet. Men vart ska man handla sina skönhetsprodukter? Vilka återförsäljare är auktoriserade och vart får man bäst priser egentligen? I denna artikel går vi igenom några av alla skönhetsbutiker på nätet.

NätapotekRecensionFri FraktBesök
meds logoMeds Besök
Lloyds apotek logoLloyds Apotek Besök
Apotek365Från 19kr Besök

Skönhetsprodukter på nätetSkönhetsprodukter på nätet

Vare sig det är dags för en födelsedagspresent, julklapp eller en liten gåva till dig själv så är det alltid smart att kolla på nätet först. Det finns många argument till varför det är fördelaktigt att handla dina skönhetsprodukter på nätet men de två starkaste är pris och utbud.

På nätet hittar du alltid ett lägre pris då butikerna slipper en hel del omkostnader och har betydligt bättre marginaler när de säljer sina varor online.

Istället för att lägga pengar på kostnader som personal och hyra kan de sänka priserna på sina produkter. Detsamma gäller utbudet. Då man inte behöver en fysisk butik kan man istället bevara allt på lager, så varorna kommer direkt till slutkund efter beställning.

Skönhet produkterna som du köper online är exakt de samma som du hade annars köpt i en fysisk butik, och du kan enkelt jämföra priserna mellan webbshopparna istället för att springa från butik till butik.

 • Billigare
 • Snabba, kostnadsfria leveranser
 • Större utbud

Exempel på skönhet online

Som vi nämnde är utbudet oändligt, och du kan hitta precis vad du vill från både svenska som internationella tillverkare. Om inte det vore nog kan du sortera mellan kategorier som ekologiskt, veganskt, eller billiga skönhetsprodukter. Nedan följer en lista med vad för typ av skönhet som du kan hitta. Tänk på att många av dessa produkter även finns på apotek online.

Hårfärg

Om du vill köpa hårfärg så kan du enkelt göra det på nätet. Du hittar mängder av professionella leverantörer och kan enkelt bläddra bland tusentals olika nyanser. Om det är billig hårfärg med bra kvalité du söker så finns det en mängd uppstickare att välja mellan som inte finns i butik. I samtliga skönhetsbutiker online som vi listar kan du hitta hårfärg till bästa möjliga pris med ruskigt bra utbud.

Smink

Söker du också efter billigt smink online? Eller tillhör du kategorin som tagit dig igenom 10 butiker bara idag i hopp om att finna en bra smink rea men ändå inte hittat det du söker?

Online hittar du alltid billigt smink med fri frakt från de bästa märkena. Att köpa smink behöver faktiskt inte kosta skjortan och alla skönhets butiker på nätet slår alltid på stort när det kommer till just denna kategori.

Ansiktskräm

En produkt som säljer som smör på nätet är ansiktskräm för män. Detta då män ofta tycker att det är en smula genant att handla ansiktskräm i butik. Detta är givetvis webbshopparna väl medvetna om och satsar alltid på att ha ett bra utbud för den moderna mannen. Även kvinnor finner hundratals olika ansiktskrämer på nätet.

Även här kan du scrolla från billiga till dyra, mer nischade ansiktskrämer. Koreansk hudvård i form av ansiktskräm är numera extremt populärt online och kan rekommenderas för den som aldrig testat.

Här hittar du de bästa ansiktskrämerna.

Hudvård

Hudvård är en enorm kategori för skönhetsbutiker på nätet. Detta då detta är ett brett område med en efterfrågan som heter duga. I Sverige köper vi väldigt mycket ekologiska hudvårdsprodukter och det mesta av den konsumtionen sker över nätet. Här hittar du kategorier som:

 • Ansiktskräm
 • Ansiktsrengöring
 • Peeling
 • Mask
 • Anti-age
 • Oljor
 • Tvål
 • Kräm
 • Solprodukter

Du kan läsa mer om ämnet i vår artikel hudvård på nätet.

skönhet billigtHandla skönhet billigt

Många går loss på skönhet rea i butik för att fynda de bästa kapen. Detta behöver inte vara helt fel, men det finns ett bättre sätt att handla skönhetsprodukter billigt. Online förstås!

Vi har varit inne på det tidigare varför du hittar produkter billigare produkter när du beställer dessa. Flera studier pekar på att svenska konsumenter handlar allt mer över internet, och mycket är just på grund av utbudet. Men framförallt på grund av priserna och de smidiga leveranserna. Just nu finner du exempelvis extremt bra priser på Kronans apotek.

Hur betalar man?

När du handlar skönhetsprodukter online så finns det olika betalningsalternativ att välja mellan, och du kan oftast också dela upp din betalning.

Om du inte har pengar för stunden kan du även skjuta upp din betalning eller ta det via Klarna. Då gäller olika villkor beroendes på nätshop så se till att läsa på innan du gör din beställning.

Annars finns kortbetalning och bankid verifiering tillgängligt på de flesta skönhet nätshoppar.

Leveransvillkor

Även leveranser varierar från butik till butik. Detta kan även bero på tillgänglighet av vald skönhetsprodukt och vart du befinner dig i landet. I de flesta fallen kan du dock förvänta dig att ditt paket kommer inom loppet av 1-5 arbetsdagar och med fri frakt. Leveranstider kan även variera kring högtider, då gäller andra regler och villkor.