Välkommen till våran Apohem recension. Apohem grundades så sent som 2017 och är helt och hållet nätbaserat. Här hittar du alltifrån hälsorelaterade produkter till läkemedel för hela familjen. Affärsiden bygger på att kunna erbjuda snabba leveranser och bra priser samt bidra till en unik upplevelse för den som handlar sina apoteksvaror på internet. Vi har länge sett fram emot att få recensera detta apotek och letar efter efter en Apohem rabattkod för våra läsare.

Besök Apohem

Kort om Apohem

Apohems hemsida är utformad lite annorlunda än alla andra online apotek. Du möts av en vit-blå sida där den traditionella toppmenyn har skrotats. Istället gör Apohem det enkelt för besökaren att direkt söka efter den produkt man vill ha. Du får även sökrörslag baserat på dina sökord.

apohem

Om du fortsätter scrolla ner så finner du en undermeny med kategorier som:

  • Receptfritt
  • Baby & Barn
  • Hälsa & träning
  • Mat & Hem
  • Kroppsvård & Skönhet
  • Djur
  • Intim & Sex
  • Hjälpmedel

Det märks tydligt att detta apotek satsar på att vara rätt i tiden och att alltid erbjuda säsongsbaserade produkter, vilket du också finner när du fortsätter scrolla på hemsidan. Du får nämligen förslag på vad andra handlar. Bakom Apohem ligger två kända varumärken i form av Axfood och Novax och det ryktas om att du snart kommer att hitta receptbelagda läkemedel på Apohem.

Frakt och leverans

På Apohem gäller alltid fria leveranser och det är väldigt enkelt att göra en beställning. Du fyller din kundkorg med de varor du vill köpa och går sedan till kassan för att genomföra köpet som oftast är konkurrenskraftigt prismässigt.

Om du skulle ångra dig så kan du returnera varor som är returnerbara. Precis som vanligt har du hela 14 dagars ångerrätt på dessa varor.

Du kan själv välja att få beställning direkt ner i brevlådan, närmaste ombud eller hem till dörren. Beroendes på vart du bor i landet ligger leveranstiden på 1-2 dagar.

Kundtjänst hos Apohem

Ett annat starkt argument för att välja Apohem är att de erbjuder en kundtjänst som är öppen 9-17 alla vardagar. Du kan nå supporten via mail, chatt eller telefon med väldigt snabba svarstider. Vi rekommenderar även att du kontaktar supporten i samband med eventuell retur för smidig hjälp. Självklart talar alla svenska i supporten.

Utbud hos Apohem

Du kan förvänta dig ett starkt och gediget utbud med varor för hela familjen. Om du exempelvis söker efter bra kosttillskott på nätet inom hälsa och träning så hittar du över 800 produkter att välja mellan. Detsamma gäller om du vill sluta snusa eller söker efter febernedsättande. Sammanlagt kan Apohem stoltsera sig med över 6100 produkter, samtliga receptfria och redo att beställa om du är över 18 år.

Apohem Rabattkodapohem rabattkod

Apohem har för tillfället inga rabattkoder. Istället siktar man alltid på att erbjuda sina produkter under rek pris hos konkurrenterna. Vi har gått igenom 20 produkter varav 18 faktiskt var billigare än hos de 3 största fysiska apoteken. Detta innebär att du faktiskt kommer undan billigt hos Apohem.

 

Betalningsalternativ

På Apohem hittar du alltid ett betalningsalternativ som passar dig. Du kan välja att betala direkt via bankid, Visa eller Mastercard.

Om inte detta är ett alternativ för dig så kan du även välja delbetalning via Klarna. Då bestämmer du även själv i vilken takt du vill betala men minst 50/ månaden

Om du väljer att betala på faktura så har du 14 dagars betaltid. Då tillkommer ingen fakturaavgift och ordern skickas direkt till din mailadress. Var beredd på att fakturabetalning är det förvalda alternativet så om du vill välja ett annat så får du aktivt ändra detta.

Apohem omdöme

Apohem är ett säkert alternativ för kunder som vill handla smidigt på nätet och få sina varor levererade till dörren utan att behöva betala frakten. Vi tycker att det är en gnutta tråkigt att det inte finns några rabattkoder att hämta men samtidigt så är priserna redan extremt låga som de är.

Vi rekommenderar att testa Apohem och framförallt deras ekologiska utbud. Hoppas att du fick reda på det du sökte efter i denna Apohem recension. Om inte så kan du leta bland alla andra apotek som vi listar på våran sida. Men är du ute efter att helt enkelt fylla på skafferiet till en billig peng så är Apohem rätt plats för dig.

Besök Apohem

Senast uppdaterat:

Stäng menu