Meds apotek recension

Meds är en frisk fläkt bland alla olika apotek som just nu finns i Sverige. Detta är ett nätapotek som bjuder på nytänk och präglas av mobilen först känsla. Faktum är att sidan främst riktar fokus på mobilanvändare som enkelt vill beställa sina läkemedel via mobilen och få dessa levererade snabbt och billigt.

I denna Meds recension går vi igenom allt ifrån utbud, rabattkod betalningsmöjligheter och mycket annat. Om du söker efter ett Meds apotek omdöme så har du hamnat helt rätt. Vi har numera också uppdaterat denna recension!

Besök Meds.se

Kort fakta om Meds.se

På Meds.se finner du receptbelagda läkemedel likaväl som receptfria. När du kommer till sidan möts du av en läcker design och sidan är lika välgenomtänkt som reklamkampanjerna med Måns Zelmerlöw som frontfigur av Meds. Många har trott att detta är Måns Zelmerlöws apotek, men icke!

Apoteket grundades så sent som 2017 av ett team med massvis av erfarenhet inom apotek och e-handelsbranschen. Man ville lägga stor vikt på att skapa något annorlunda och unikt. Nästan som att avdramatisera den tråkiga känslan av droghandel, och snarare satsa på ett fräscht apotek på nätet. En annan aspekt som urskiljer sidan från sina konkurrenter är utbudet och alla ständiga kampanjer.

meds apotek recension

Utbud på Meds apotek

Allt som du finner på Meds online har blivit godkänt att säljas i Sverige. Och du finner som vi nämnde ett gediget och unikt utbud med alltifrån sexleksaker, kosttillskott, febernedsättande och djurmedicin.

Det är väldigt tydligt att utbudet är väl gentomtänkt och utöver sökfunktionen kan du även sortera efter kategorier som Ekologiskt, Veganskt eller Barn och Förälder.

Om du redan vet vad du ska handla så rekommenderar vi att du helt enkelt fyller i varans namn i sökfältet, du kommer även bli rekommenderad relaterade produkter och kan finna inspiration till sånt som du kanske inte tänkte på i första taget. Nu har även Meds ett starkt utbud av Sveriges bästa gåstavar!

Meds rabattkod

Du kommer i många lägen hitta en Meds rabattkod via våran sida. Vi kommer även att hålla våra läsare uppdaterade om kampanjer och andra erbjudanden som dyker upp. Faktum är dock att det i de flesta fallen är billigare att handla på nätet än i den fysiska butiken i alla fall.

Du kan även spana in kampanjsidan som ständigt finns uppdaterad med massvis med spännande produkter som dessutom kan sorteras efter kategorier som: mest sålda, namn, nyheter eller pris. Det är egentligen otroligt hur många kampanjer de har på en och samma gång.

meds rabattkod

Bäst i mobilen

Nu kan det nästan bli uttjatat, vi vet det. Men vi vill verkligen att de får den credd som de faktiskt förtjänar för Meds i mobilen. Konkurrensen på marknaden ökar ständigt och många mobilappar likt doktor.se har dessutom börjat konkurrera med de olika apoteken.

Därför är det helt rätt i tiden av Meds att slå på stort just i mobilen. Hela flödet från att göra en enkel beställning till att se sina recept är fantastiskt, och alltid öppet 24 timmar om dygnet.

Leveranstid, avgifter och villkor på Meds

När du beställer dina mediciner på Meds kan du alltid räkna med snabba och avgiftsfria leveranser. Du kommer i vissa fall även få möjlighet att välja expressleverans, fast då till en extra summa. För att komma till betalningen behöver du först fylla din kundkorg och sedan klickar du enkelt på ikonen högst upp till höger för att komma till betalningen. När du skrivit in din adress får du upp en lista med vilka leveransmetoder som finns tillgängliga i din ort.

Det som också är lite extra bra med just Meds är att leveranstiden står med vid utcheckningen. Så när du ska utföra din beställning vet du hur fort varorna kommer vara på plats.

  • Avgiftsfria leveranser
  • Få reda på när varorna kommer i utchekningen
  • Besäll enkelt via mobilen

Betalningsmetoder på Meds

Det finns en del olika metoder som du kan välja mellan när du kandlar på Meds nätapotek. Om du är i behov av dina mediciner just idag men plånboken kanske egentligen inte tillåter köpet så har du faktiskt alternativet att delbetala. Då har Meds gjort villkoren väldigt enkla för dig. Exempel på vad som kan gälla är att delbetalningen kan som högst delas upp i 24 månader och att delbetalningsbeloppet inte kan gå under 50 kronor per månad.

Du kan även betala via faktura om du så önskar på Meds apotek. Kom dock ihåg att ordern måste läggas till din bokföringsadress.

Och så är den vanligaste metoden såklart en klassisk kortbetalning. Där kan du välja mellan VISA/Mastercard, kortuppgifterna är såklart säkra och skyddas av SSL kryptering.

Meds apotek – Sammanfattning

Nu är det dags att dra ihop säcken, och vi kan enkelt konstatera att Meds är ett apotek som är värt att testa om du tröttnat på de traditionella apoteksvalen. Meds apotek är godkänt av läkemedelsverket och du kan känna dig trygg när du bläddrar via deras tusentals varor.

För att optimera din upplevelse rekommenderar vi att du handlar via mobilen och spanar in kampanjsidan. Vår upplevelse har varit fantastisk och vi kan därför ge Meds apotek ett starkt omdöme!

Besök Meds.se