Kronans Apotek recension

Kronans apotek kan ingen ha missat. Varumärket har verkligen dundrat fram enda sedan apoteksmonopolet släppte och har präglats av ordet expansion. Apotek kronan erbjuder alltid bra priser och har ett fantastiskt utbud som passar alla.
I skrivande stund finner du över 325 fysiska apotek runt om i landet och man har totalt sett över 2600 medarbetare. Kronans apotek satsar oerhört hårt på online verksamheten och är ett bra val vare sig man söker efter receptfria som receptbelagda läkemedel.

NätapotekRecensionFri FraktBesök
meds logoMeds Besök
Lloyds apotek logoLloyds Apotek Besök
Apotek365Från 19kr Besök

Kort fakta om Apotek kronan

Själva bolaget är registrerat som Kronans Droghandel Apotek AB och ägs av Oriola Corp som är ett finsk börsnoterat bolag på Helsingforsbörsen. Moderbolaget grundades så sent som 1970 och verkade bl.a. med distribution åt statliga Apoteket tills monopolet upphörde 2009.

Då ombildades apotek kronan och köpte ut 170 apotek och kedjan tog fart på riktigt. Precis som vi nämnde i inledningen av denna Kronans apotek recension har detta apotek expanderat oerhört mycket och verkligen satsat på nätshoppen. Man räknar med att ha en marknadsandel i Sverige på närmare 30%.

Utbud på Kronans Apotek

Då Kronans apotek är bland de absolut största aktörerna på marknaden idag finner du i princip allt du behöver.

Däremot är priserna bättre på nätet och utbudet är givetvis mer heltäckande. Vare sig du söker efter receptbelagda mediciner, kosttillskott eller om du vill gå ner i vikt så finner du rätt produkter på Kronans apotek online. Vi rekommenderar att du söker efter varan du är i behov av direkt på deras hemsida, du kommer bli överraskad över det massiva utbudet på apotek Kronan. Sökfunktionen är otroligt smidig men om du inte riktigt vet vad du vill handla kan du klicka på fliken produkter för att se över det befintliga utbudet.

Kronans Apotek recension

Kronans apotek rabattkod

Om du som många andra söker efter ett sätt att spara in en slant så är alltid en rabattkod att föredra. Vi på Hittaonlineapotek.se jämför apotek och en stor del av utmaningen vi tagit oss an är just att få loss rabattkoder på nätapoteken. Därför kommer vi ständigt uppdatera sidan med aktuella Kronans apotek rabattkoder när dessa finns tillgängliga.

Just nu finns tyvärr ingen specifik Kronans apotek rabattkod att plocka ut.

Billigare priser på nätet

Många undrar om priserna verkligen är billigare när man handlar på online apotek. Faktum är att priserna i de flesta fallen faktiskt är billigare, varesig du ska ha handla medel för att sluta snusa, allergimedicin eller hudvård. Du finner bättre kampanjer och ibland kan du spara upp emot halva priset. På Kronans apotek finner du en mängd kampanjer som baseras på årstid.

kronansapotek rabattkod

Babybox på kronans

Kronans babybox, eller babykit som det även kallas är den perfekta produkten till nyblivna föräldrar och passar även utmärkt som en gåva. Babykitet är genomtänkt och du kan räkna med otroligt smarta produkter som är väl genomtänkta och populära. I Babyboxen ingår allt ifrån:

  • Våtservetter
  • Nattbindor
  • Nappflaska
  • Babyolja och mycket mer

Vanliga öppettider på Apotek kronan

Kronans apotek har väldigt varierande öppettider. Och du får därför besöka deras hemsida för att leta reda på deras specifika öppettider för just den butik du söker.

Leveranstid, avgifter, villkor

Kronans apotek tillämpar alltid fri frakt. Du behöver inte vara medlem i kundklubben för att avnjuta denna förmån och samma villkor gäller även om du väljer att hämta ut varan i en fysisk butik istället för att få denna hemskickad.

Du får din beställda vara 1-3 arbetsdagar efter att Kronans apotek mottagit din beställning. En rekommendation är att du försöker göra dina beställningar före klockan 12 på helgfria dagar. Då skickas nämligen ut din vara samma dag i de flesta fallen.

✅ Enligt konsumentlagen har du alltid 14 dagars ångerrätt på ditt köp.

✅Säkra betalningar tillämpas med SSL kryptering.

Betalmetoder du kan välja mellan:

  • Bankkort
  • Internetbank (Bankid)
  • Delbetalning
  • Faktura
NätapotekRecensionFri FraktBesök
meds logoMeds Besök
Lloyds apotek logoLloyds Apotek Besök
Apotek365Från 19kr Besök