Apoteket AB recension

Apoteket AB är sveriges största apotekskedja. Detta, inte minst p.g.a. att de hade monopol i Sverige enda tills 2009. Än idag är Apoteket AB statsägda och har ett starkt varumärke som sannerligen visats sig vara anpassningsbart och följt med i utvecklingen. I denna Apoteket recension kommer vi gå igenom allt du behöver veta för att göra ett köp online. Precis som vanligt informerar vi dig om leverans, villkor, priser och bjuder på en Apoteket rabattkod för den som vill spara in på sitt köp.

Besök Apoteket

Kort fakta om Apoteket

Apoteket AB är som vi nämnde i inledningen en kedja som verkligen hänger med i utvecklingen. Deras nätapotek är oerhört välgenomtänkt och enkelt att använda. Man har verkligen satsat på näthandeln och under 2017 hade man över 21 miljoner besök på Apoteket.se. Denna siffra var garanterat ännu högre under 2018. Utöver nätapoteket driver man över 390 fysiska apotek och 600 ombud, där man satsar på glesbygden.

Utbud

Apoteket har givetvis ett gediget utbud, även fast man först och främst satsar på kvalitet. Apoteket AB ställer hårda krav och ser till precis som andra svenska online apotek att produkterna testats ordentligt innan de går till försäljning.

Du som kund kan alltid känna dig trygg med att hitta kvalitativa varor till rätt pris i nätshoppen, där du enkelt kan söka efter den produkten eller produktkategorin du är på jakt efter. Varesig du söker efter medicin för kvinnor, män, eller kosttillskott online. Men det finns en trevlig överraskning innan du klickar dig vidare till apoteket, börja med att hämta en rabattkod. Annars hittar du även några av magnesium bäst i test produkterna eller bästa aloe veran just på Apoteket.

apoteket rabattkod

Apoteket rabattkod 2023

På Apoteket AB behöver du i de flesta fallen inte en Apoteket rabattkod, då detta apotek har en dedikerad sida för just kampanjer och erbjudanden. Detta är en stor fördel till att använda nätshoppen istället för den fysiska butiken där kampanjerna är en aning begränsade. Om du går till fliken ¨Erbjudanden¨ i menyn så finner du samtliga nedsatta produkter.

Babybox på Apoteket

Babyboxen på Apoteket heter komma-hem-paket. Denna har ett exklusivt nedsatt pris när du beställer online och är oerhört välgenomtänkt. Passar inte bara nyblivna föräldrar, utan även som en perfekt gåva för vänner eller familjemedlemmar som fått tillskott. I denna ingår:

 • Babytvål
 • Babyolja
 • Bomullspinne
 • Inotyol (salva för bebisar)
 • Våtservetter
 • Tvättlapp
 • Libero touch
 • Förlossningsbinda
 • Amningskupor

Samtliga produkter har godkänts i kvalitetskontrollen på Apoteket AB och är noga utvalda.

Vanliga öppettider

Precis som Kronans Apotek är detta en oerhört stor kedja där öppettiderna skiljer sig avsevärt. I dagsläget finns närmare 400 öppenvårdsapotek utspridda över hela landet samt över 600 ombud i glesbygden. Vi rekommenderar att du söker efter ditt specifika apotek under fliken ¨Hitta apotek och ombud¨.

Leveranstid, avgifter, villkor

Något som är väldigt positivt med Apoteket är att frakten alltid är gratis. På många andra nätbutiker kan priset till och med jämna ut sig p.g.a. dyra fraktkostnader, dessa slipper du på Apoteket AB. Dessutom får du dina varor levererade inom 1-3 arbetsdagar, det kallar vi service!

”Alla leveranser är klimatkompenserande”

Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med din vara så har du enligt lag 14 dagars öppet köp och han kan antingen byta ut, eller lämna tillbaka varan.

Din återbetalning sker inom 30 dagar till det konto som du gjorde betalningen ifrån. Det du bör ha i åtanke är att förpackningar med exempelvis hygienartiklar inte kan lämnas tillbaka om dessa redan öppnats.

Betalning

Hos Apoteket har du en mängd olika betalningsalternativ du kan välja mellan som alla är anpassade efter kundens behov. Du kan välja att delbetala om du så önskar, eller helt enkelt ta allt på en och samma gång.

Det du bör tänka på är att om du som ny kund väljer faktura så kommer Apoteket att göra en kreditupplysning på dig.

apoteket ab

Godkända metoder:

 • Bankkort
 • Bank id ( Internetbank)
 • Faktura
 • Delbetalning

Besök Apoteket