Apotek365 recension

Om du söker efter ett receptfritt alternativ för trygga internetköp så är Apotek365 det självklara alternativet av många anledningar. I det stora utbudet finner du nämligen över 6000 produkter från världsberömda och svenska varumärken som alla blivit testade och godkända.

Du hittar även massvis med produkter och kosttillskott som du annars inte gör på andra apotek. Längre ner bjuder vi även på Apotek365 rabattkoder för den som vill göra ett ännu bättre kap. Om du söker efter ett ärligt apotek 365 omdöme så har du hamnat helt rätt.

Besök Apotek365

Kort fakta om Apotek365

Det som skiljer Apotek365 från många andra konkurrenter är att detta är ett renodlat apotek på nätet. De har alltså inga fysiska butiker och jobbar enbart på nätet vilket gör att du som kund får dina produkter hemlevererade till mer förmånliga priser.
Apotek365 tillhör ett större koncern som driver framgångsrika e-apotek över hela världen och erbjuder utöver apoteksprodukter även kosttillskott, parfymer, träningsprodukter och en mängd ekologiska läkemedel.

apotek365 recension

Utbud

Vi har nämnt att utbudet på Apotek 365 är brett, men vad kan man hitta där egentligen?
Under kategorin ”Hälsa” finner du alltifrån vitaminer till tillskott och gymprodukter exempelvis. Men detta apotek har även en hel del självtester och intimprodukter. Just det intima utbudet på apotek365 är väldigt gediget och du hittar exempelvis en stor mängd med olika kondomer.

Om du söker efter receptfria läkemedel för hud, allergi eller för immunförsvaret så finner du även detta under just den kategorin. Du kan välja att bläddra igenom alla dessa produkter i menyn alternativt söka efter den produkt som du vill beställa hem.

Vi förslår dock att istället för att söka efter specifika produkten anger ditt sökord som exempelvis sluta röka så får du upp samtliga alternativ och kan på så sätt jämföra priserna själv. Det enda vi saknar på Apotek 365 är CBD kapslar och oljor av olika slag som vi hade önskat.

 • Vitaminprodukter
 • Kosttillskott
 • Allergitabletter
 • Förkylning/immunförsvar
 • Hudvård
 • Hårvård
 • Mun/tänder
 • Intim/sex
 • Övrig hälsa
 • Hygien
 • Självtester

Apotek365 drogtestapotek365 drogtest

Om du söker efter tester för hemmabruk är Apotek365 drogtest ett bra och val. Här finner du tester för alla vanligaste droger till otroligt bra priser. Här hittar du drogtester för bl.a. kokain, marijuana eller tablettmissbruk. Priserna ligger mellan 40 – 150kr och levereras inom 3 dagar med fri frakt.

Graviditetstest

Många vänder sig till Apotek365 för deras populära graviditetstest. Inte nog med att de är enkla att använda och att du får svar inom några få minuter, de kommer även hem levererade inom 3 dagar. Dessa graviditetstester är säkra och du kommer undan så lågt som 2kr/styck! Om du vill se om du blivit gravid så rekommenderas dessa tester.

Apotek365 rabattkod

Apotek365 är bland de billigaste apoteken och du behöver ingen Apotek365 rabattkod för att komma undan till ett bättre pris än på exempelvis Apoteket. Vi har trots allt lyckats få fram två stycken rabattkoder som ger dig nedsatt pris på olika typer av kvalitets kosttillskott:

 • Uppdatering: För stunden har Apotek365 inga aktiva rabattkoder.

Lagerpris

Eftersom detta apotek saknar fysiska butiker så kan vi i princip räkna med lagerpris på stora delar av utbudet. Vi vill starkt rekommendera Apotek365 för den sanna prisjägaren. Detta fenomen kommer från andra nätbutiker som också skippar dyra fysiska butiker och satsar all krut online. På så vis har de råd att sänka sina prise markant och behålla dessa på sikt. Ett annat exempel är Net on net (även fast de numera öppnat några få butiker).

Leveranser, avgifter och villkor

Först och främst vill vi passa på att lyfta Apotek 354’s fantastiska support. Den må inte vara öppen 24/7 men svarar snabbt i telefon mellan 9-15 på vardagar. Övrig tid kan du även nå dem via mail.

Villkoren är väldigt klara. Du får dina varor levererade mellan 1-3 dagar. Detta beror precis som vanligt på vart i landet du befinner dig. Om du bor ute på glesbygden kan du räkna med 3 dagar. Men om du däremot bor i en större stad får du inte vänta mer än en dag.

Leveranserna är gratis, så länge du handlar över 19 kronor. Detta tycker vi är väldigt fair då en snittorder ligger runt 500-700 när man handlar på nätapotek.

Apotek365 omdöme

Vi anser att Apotek 365 är ett säkert och prisvärt val. Passar perfekt för den som inte söker efter receptbelagda produkter. Det finns såklart mindre bra aspekter, en av dessa är att menyn på hemsidan kan bli lite förvirrande. Detta dock på grund av det stora utbudet.

Vi har mottagit en hel del positiv feedback på Apotek365 som inte lägger lika höga summor på extern marknadsföring som exempelvis Meds eller Apotea. Därför känner inte alls lika många kunder till Apotek 365. Omdömet i det stora hela för Apotek365 är att det definitivt är ett bra val för prisvärda receptfria produkter.

Besök Apotek365