Euroclinix

Euroclinix är europas största onlineklinik och apotek. På Euroclinix hittar du en mängd produkter som du annars inte hittar i Sverige och du gör det till extre,t förmånliga priser. I denna recension kommer vi gå igenom allt ifrån priser till produktkategorier, betalning och leverans. Detta apotek lanserades så tidigt som 2011 och kommer i 9 olika språk. Euroclinix är registrerat i England och verkar säkert och lagligt i Sverige.

Besök Euroclinix

Kort om Euroclinix

Sedan etableringen 2011 har Euroclinix varit en favoriserad och respekterad aktör inom apotek och online vård. Om det är något som bör lyftas fram lite extra så är det just hur diskret detta apotek är och hur välutvecklat det är kontra alla svenska online apotek. På Euroclinix hittar du produkter mot allt ifrån astma till till preventivmedel som P ring eller p piller. De siktar alltid på att leverera produkterna redan nästa dag.

euroclinix

Så funkar det:

  1. Välj läkemedel som du vill beställa
  2. Fyll i medicinskt formulär

När detta blivit godkänt och behandlats av en behörig läkare så skickas ditt läkemedel till dörren i säker och diskret paketering.

Det innebär att paketen kommer utan logotyp eller innehållsförteckning på utsidan. På så sätt kan du vara säker på att ingen får reda på att du gjort en beställning förutom du själv. Detta i sig är väldigt unikt.

Utbud på Euroclinix

Euro clinix är inte som vilket vanligt apotek som helst, utan nischar sig mer mot intima produkter mot exempelvis erektil dysfunktion, preventivmedel eller akne som kommer direkt från respektive tillverkare.

Detta utbud delas inte på något apotek som finns i Sverige och du hittar även produkter mot övervikt eller tidig utlösning. Ja, till och med viagra hittar du här. Detta är ett lagligt apotek och därför behöver du ett recept för att kunna göra en sådan beställning – och det är något som Euroclinix kan hjälpa dig med.

Är det lagligt att handla på Euroclinix?

Ja, detta eftersom detta är en onlineklinik med legitimerade läkare som är registrerat inom EU. Euroclinix följer EU’s lagar och regler. På hemsidan kan du även träffa deras medicinska team och läsa mer om dem.

Hälsa för män

Inom denna kategori finner du det mesta för män inom intimhälsa. Det är ett brett utbud från läkemedel mot impotens till håravfall eller tidig utlösning. Som vi nämnde tidigare kräver fortfarande majoriteten av dessa ett recept, som du kan lösa i samband med din beställning.

Hälsa för kvinnor

Inom kategori hälsa för kvinnor finnes det mesta inom preventivmedel i pillerform, mensuppskjutare samt medicin mot urinvägsinfektion. P pillren kommer i olika typer som passar alla och i samband med din beställning får du göra en onlinekonsulation då detta är receptbelagda mediciner.

Sexuell hälsa

I denna kategori hittar du mestadels bot mot olika könssjukdomar som gonorré, herpes, kondylom eller bältros. Kategorin är kanske den populäraste på sidan då de flesta inte vill köpa liknande produkter på ett fysiskt apotek. Dessvärre får vissa av produkterna inte säljas i Sverige och har blivit tillbakadragna från Euro clinix.

Allmän hälsa

Om du vill sluta röka är detta kategorin för dig, men inte bara. Här hittar du produkter mot hemorrojder, diabetes, högt kolesterol, högt blodtryck och astma. Denna kategori kan kännas aningen kontroversiell, men som vi redan nämnt behöver du ett recept för att kunna göra en beställning.

Reseapotek/Hudvård

På Euroclinix finns även en sektion inom reseapotek. I denna finner du produkter mot Malaria, åksjuka, höjdsjuka och jetlag.
Sist men inte mint, hudvård. Denna är lite annorlunda från hudvårdsprodukterna på vanliga apotek då du blandar igenom kategorier som Akne, svamp och psoriasis.

Betalningsalternativ

Euroclinix erbjuder de flesta möjliga metoder som du annars kan betala med online. De använder den senaste krypteringen för att dina uppgifter inte under några omständigheter ska hamna hos icke behörig. Bland alternativ som du kan välja mellan finns:

  • VISA/Mastercard
  • Trustly
  • UPS
  • Klarna

euroclinix recension

Euroclinix omdöme

Från oss får Euroclinix ett bra betyg och positivt omdöme, om ändamålet är att hitta produkter som man annars inte hittar på traditionella apotek. Som vi nämn är utbudet annorlunda och riktar in sig på mer sexuell karaktär. Vi saknar att man inte kan köpa kondomer, utöver det finns alla möjliga preventivmedel i denna nät shop.

Vi vill också påminna ännu en gång om att sidan sköts på ett lagligt vis och att du fortfarande behöver recept för att köpa majoriteten av produkterna. Recept kan du dock få direkt via Euroclinix.
En sak som är säker är att Euroclinix är en seriös aktör.

Stort plus för att sidan är extremt konfidentiell och att leveranserna är gratis och snabba.

Besök Euroclinix